Corona Informatie

Update 15/12/2020
Ook tijdens de geldende lockdown tot januari 2021 zijn wij geopend. U kunt bij ons overnachten en natuurlijk komen genieten van de Utrechtse Heuvelrug. Alles is even anders dan “normaal”, maar natuurlijk net zo gastvrij!

Kan ik nog naar het hotel komen?

Een volmondig ja! U kunt bij ons overnachten terwijl u overdag de pracht van de Utrechtse Heuvelrug ontdekt. Iets te eten of drinken meenemen voor onderweg? Ook dat kan! Het Bosrestaurant is geopend voor het afhalen van to-go maaltijden en dranken.

Kan ik mijn reservering verzetten?

Natuurlijk is het mogelijk om uw geplaatste reservering te verzetten naar een andere datum. Heeft u geboekt via een boekingssite anders dan die van het Boshotel of Hampshire hotels? Geef uw wijziging dan door aan de boekingssite waar u geboekt heeft. Zij zullen de wijziging met ons communiceren.

Kan ik mijn reservering annuleren?

Vanzelfsprekend vinden we het erg jammer als u niet langer gebruik wilt maken van uw reservering. We hebben echter begrip voor een dergelijke keuze en zullen uw annulering kostenloos in orde maken wanneer deze in de periode tot 19 januari valt.

Ik heb geboekt via een andere website en wil iets wijzigen, bij wie moet ik zijn?

Voor wijzigingen dient u te allen tijde te zijn bij degene waar u geboekt hebt. Denk aan Groupon, Social Deal of bijvoorbeeld Hotelkamerveilingen.nl. Zij zullen uw wijziging of annulering verder verwerken en met ons communiceren.

Ik heb bij jullie/Hampshire geboekt en wil iets wijzigen.

Gebruik onderstaand contactformulier om uw wijziging/annulering door te geven. Wij zullen uw verzoek verwerken en u uiteraard op de hoogte brengen van de status.

Ik heb een andere vraag…

Middels onderstaand contactformulier kunt u ook al uw overige vragen aan ons stellen. Wij zullen deze zo spoedig mogelijk beantwoorden.

Dit doen we nu (even) anders

  • Eten en drinken is mogelijk op basis van afhalen
  • Ontbijt en Diner wordt op bestelling bereid en kunt u nuttigen op uw eigen kamer
  • Bij het restaurant zijn diverse lekkernijen en dranken af te halen om mee op pad te nemen
  • De wellness is helaas gesloten
  • Mondkapjes zijn verplicht
  • Looproutes zijn aangepast om 1.5 meter te waarborgen

Extra voordelig overnachten?

In deze bijzondere tijden overnacht u extra voordelig bij Hampshire Boshotel Overberg! Bekijk snel de beschikbaarheid en prijzen.

Bekijk Beschikbaarheid & Prijzen »

Contactformulier

3 + 15 =