Corona Informatie

Update 05/06/2021
Per 5 juni 2021 is alles weer mogelijk Hampshire Boshotel – Overberg. U kunt bij ons overnachten, eten & drinken, vergaderen en natuurlijk komen genieten van de Utrechtse Heuvelrug. 

Kan ik naar het hotel komen?

Een volmondig ja! U kunt bij ons overnachten terwijl u overdag de pracht van de Utrechtse Heuvelrug ontdekt. Iets te eten of drinken? Ook dat kan! Het Bosrestaurant is gewoon geopend.

Is het Bosrestaurant open?

Jazeker! U bent (weer) van harte welkom in het naastgelegen Bosrestaurant. Tot 22.00 uur ’s avonds staan zij voor u klaar met de lekkerste gerechten en verfrissende drankjes op het terras of in het restaurant.

Kan ik gebruik maken van het ontbijtbuffet?

Absoluut! De ontbijtzaal is zo ingedeeld dat de 1,5 meter gewaarborgd blijft. Verder wordt alles uiteraard extra schoongemaakt en verzoeken wij u uw handen te desinfecteren. Mondkapjes zijn verplicht als u zich vrij door de ruimte beweegt.

Ik heb geboekt via een andere website en wil iets wijzigen, bij wie moet ik zijn?

Voor wijzigingen dient u te allen tijde te zijn bij degene waar u geboekt hebt. Denk aan Groupon, Social Deal of bijvoorbeeld Hotelkamerveilingen.nl. Zij zullen uw wijziging of annulering verder verwerken en met ons communiceren.

Ik heb een andere vraag…

Middels onderstaand contactformulier kunt u ook al uw overige vragen aan ons stellen. Wij zullen deze zo spoedig mogelijk beantwoorden.

Dit doen we nu (even) anders

  • Op het terras en in het restaurant geldt een maximum van 50 personen.
  • Maximaal 4 personen aan 1 tafel, tenzij het gezelschap afkomstig is uit hetzelfde gezin.
  • Het ontbijt vind plaats in de ontbijtzaal en is op basis van tijdsblokken. Tijdens check-in kunt u uw voorkeur aangeven.
  • Mondkapjes zijn verplicht als u zich door het hotel beweegt.
  • Looproutes en zitplaatsen zijn aangepast om 1.5 meter te waarborgen.

Contactformulier

1 + 15 =