• Bosrestaurant Overberg

Bosrestaurant

Wees van harte welkom bij Bosrestaurant Overberg voor een lekkere lunch, een uitgebreid a la carte diner of kop koffie met een punt gebak. De ideale locatie voor een romantische date voor twee of juist een gezellig familiediner. In onze serre kunt u van half oktober tot en met begin maart genieten van het Zwitserse kaasfondue, voor het ultieme wintergevoel. Voor grotere groepen kunnen wij op aanvraag een barbeque of een buffet voor u en uw gasten serveren. 

Via de groene Formitable widget rechts onderaan deze pagina kunt u een tafelreservering maken bij Bosrestaurant Overberg.

Lunch of diner

A la carte

Bosrestaurant Overberg is van maandag tot en met donderdag geopend vanaf 16.00 voor borrel en een heerlijk diner. De keuken sluit dan om 19:30. Op vrijdag, zaterdag en zondag is het restaurant ook oor de lunch geopend vanaf 12.00 uur. De keuken sluit dan om 20:00. Bij mooi weer verwelkomen wiju graag op ons gezellige terras waar u ook heerlijk kan loungen in één van onze loungebanken.

Maandag tot en met donderdag 16.00 - 21.30
Vrijdag tot en met zondag 12.00 - 21.30

Menu

 

 

Honden zijn bij ons van harte welkom!

Gaat uw viervoetter overal met u mee naartoe? En wenst u na een heerlijke boswandeling nog lekker te lunchen of te dineren? Bij ons zijn honden meer dan welkom en staat er altijd een vers bakje water klaar!

Wist u dat er zelfs een hondenarrangement boekbaar is bij Boshotel Overberg en dat we zelfs een hondenmenukaart hebben bij ons Bosrestaurant?!

Openingstijden

Bosrestaurant Overberg is van maandag tot en met donderdag geopend vanaf 16.00 uur, vrijdag tot en met zondag vanaf 12.00 uur.

Wenst u met een groter gezelschap bij ons te komen? Wij denken graag met u mee en bekijken dan ook de mogelijkheden buiten onze huidige openingstijden. Neem contact met ons op voor het bespreken van de mogelijkheden via 0343-481424 of per mail via info@bosrestaurantoverberg.nl

Bosrestaurant

Hoe kan ik een tafel reserveren? Hoe kan ik een tafel reserveren?

Een tafel reserveren is mogelijk op verschillende manieren.

  • Via de groene Formitable widget rechts onderaan deze pagina kunt u een tafelreservering maken bij Bosrestaurant Overberg.
  • Telefonisch door te bellen op een van onderstaande telefoonnummers. Onze collega's staan u graag te woord en reserveren graag een tafel voor u. Wij vernemen het graag wanneer onze keukenbrigade rekening mag houden met eventuele dieetwensen en/of allergieën. 
    Bosrestaurant: 0343-481424
    Receptie Boshotel Overberg: 0343-475547
  • Per mail via info@bosrestaurantoverberg.nl

 

Tot hoe laat is de keuken geopend? Tot hoe laat is de keuken geopend?

De keuken van Boshotel Overberg is op de dagen dat er lunch geserveerd wordt van 12:00 tot 16:00 geopend voor lunchgerechten en van 17:00 tot 19:30 voor dinergerechten. Borrelhapjes zijn de gehele dag van 12:00 tot 20:00 te bestellen.

Kan ik zonder reservering komen kaasfonduen? Kan ik zonder reservering komen kaasfonduen?

Het is altijd fijn als we van tevoren weten dat u bij ons zal komen zodat wij een tafeltje voor u kunnen reserveren, maar ook zonder reservering bent u van harte welkom bij ons. Graag attenderen wij u erop dat wij onze kaasfondue serveren op basis van beschikbaarheid.

Zijn honden welkom bij Bosrestaurant Overberg? Zijn honden welkom bij Bosrestaurant Overberg?

Jazeker, honden zijn van harte welkom in een specifiek restaurantgedeelte. Onze collega's geven graag bij u aan welke ruimte dit betreft. 

Houdt de keuken rekening met allergieën en dieetwensen? Houdt de keuken rekening met allergieën en dieetwensen?

Wij houden heel graag rekening met allergieën en dieetwensen. Wanneer u dit bij de reservering aangeeft, kunnen wij hier op voorhand rekening mee houden. Wanneer u ongereserveerd bij ons zal zijn, doen wij ons uiterste best om zo goed mogelijk aan uw wensen te voldoen. 

Is het restaurant toegankelijk voor mindervaliden? Is het restaurant toegankelijk voor mindervaliden?

Jazeker. Het gehele restaurant is gelijkvloers en goed bereikbaar wegens een stenen pad. De parkeerplaats is van grind, maar u kan de auto naast het stenen pad parkeren. Er is helaas in het Bosrestaurant geen mindervalide toilet beschikbaar, wel in Boshotel Overberg. Hier mag u vanzelfsprekend dan ook gebruik van maken. 

Mag ik ook komen eten als ik geen hotelkamer geboekt heb? Mag ik ook komen eten als ik geen hotelkamer geboekt heb?

Tuurlijk, heel graag zelfs! U bent van harte welkom.

Hoe maak ik een groepsreservering? Hoe maak ik een groepsreservering?

Voor het maken van een groepsreservering kunt u per mail of telefonisch contact met ons opnemen.