• Bosrestaurant Overberg

Bosrestaurant

Wees van harte welkom bij Bosrestaurant Overberg voor een lekkere lunch, een uitgebreid a la carte diner of kop koffie met een punt gebak. De ideale locatie voor een romantische date voor twee of juist een gezellig familiediner. Voor grotere groepen kunnen wij op aanvraag een barbeque of een buffet voor u en uw gasten serveren. 

Via de groene Formitable widget rechts onderaan deze pagina kunt u een tafelreservering maken bij Bosrestaurant Overberg.

Lunch of diner

A la carte

Bosrestaurant Overberg is van dagelijks geopend voor een lekkere lunch of een diner. Vanaf 17:00 serveren wij een heerlijk a la carte diner. Onze keuken sluit om 20:00. Voor groepen groter dan 8 personen hanteren wij een aangepaste menukaart.

Bij mooi weer verwelkomen wij u graag op ons gezellige terras waar u ook kan loungen in één van onze loungebanken.

Openingstijden
Maandag tot en met donderdag
12:00 - 21:00
Diner 17:00 - 20:00


Vrijdag, zaterdag en zondag 
12:00 - 22.00
Lunch: 12:00 - 16:00      Diner: 17:00 - 20:30

Diner menu Lunch menu

 

 

Honden zijn bij ons van harte welkom!

Gaat uw viervoetter overal met u mee naartoe? En wenst u na een heerlijke boswandeling nog lekker te lunchen of te dineren? Bij ons zijn honden meer dan welkom en staat er altijd een vers bakje water klaar!

Wist u dat er zelfs een hondenarrangement boekbaar is bij Boshotel Overberg en dat we zelfs een hondenmenukaart hebben bij ons Bosrestaurant?!

Openingstijden

Bosrestaurant Overberg van maandag tot en met donderdag vanaf 16.00 geopend, vrijdag zaterdag en zondag vanaf 12.00 uur tot 22.00 uur.

De keuken is dagelijks tot 20.00 geopend.

Wenst u met een groter gezelschap bij ons te komen? Wij denken graag met u mee en bekijken dan ook de mogelijkheden buiten onze huidige openingstijden. Neem contact met ons op voor het bespreken van de mogelijkheden via 0343-481424 of per mail via info@bosrestaurantoverberg.nl

Bosrestaurant

Hoe kan ik een tafel reserveren? Hoe kan ik een tafel reserveren?

Een tafel reserveren is mogelijk op verschillende manieren.

  • Via de groene Formitable widget rechts onderaan deze pagina kunt u een tafelreservering maken bij Bosrestaurant Overberg.
  • Telefonisch door te bellen op een van onderstaande telefoonnummers. Onze collega's staan u graag te woord en reserveren graag een tafel voor u. Wij vernemen het graag wanneer onze keukenbrigade rekening mag houden met eventuele dieetwensen en/of allergieën. 
    Bosrestaurant: 0343-481424
    Receptie Boshotel Overberg: 0343-475547
  • Per mail via info@bosrestaurantoverberg.nl

 

Tot hoe laat is de keuken geopend? Tot hoe laat is de keuken geopend?

De keuken van Boshotel Overberg is op de dagen dat er lunch geserveerd wordt van 12:00 tot 16:00 geopend voor lunchgerechten en van 17:00 tot 20:00 voor dinergerechten. Borrelhapjes zijn de gehele dag van 12:00 tot 20:00 te bestellen.

Zijn honden welkom bij Bosrestaurant Overberg? Zijn honden welkom bij Bosrestaurant Overberg?

Jazeker, honden zijn van harte welkom in een specifiek restaurantgedeelte. Onze collega's geven graag bij u aan welke ruimte dit betreft. 

Houdt de keuken rekening met allergieën en dieetwensen? Houdt de keuken rekening met allergieën en dieetwensen?

Wij houden heel graag rekening met allergieën en dieetwensen. Wanneer u dit bij de reservering aangeeft, kunnen wij hier op voorhand rekening mee houden. Wanneer u ongereserveerd bij ons zal zijn, doen wij ons uiterste best om zo goed mogelijk aan uw wensen te voldoen. 

Is het restaurant toegankelijk voor mindervaliden? Is het restaurant toegankelijk voor mindervaliden?

Jazeker. Het gehele restaurant is gelijkvloers en goed bereikbaar wegens een stenen pad. De parkeerplaats is van grind, maar u kan de auto naast het stenen pad parkeren. Er is helaas in het Bosrestaurant geen mindervalide toilet beschikbaar, wel in Boshotel Overberg. Hier mag u vanzelfsprekend dan ook gebruik van maken. 

Mag ik ook komen eten als ik geen hotelkamer geboekt heb? Mag ik ook komen eten als ik geen hotelkamer geboekt heb?

Tuurlijk, heel graag zelfs! U bent van harte welkom. Maakt u online of telefonisch een reservering zodat wij weten dat u komt?!

Hoe maak ik een groepsreservering? Hoe maak ik een groepsreservering?

Voor het maken van een groepsreservering kunt u per mail of telefonisch contact met ons opnemen.