Voor zowel zakelijk als privé een unieke locatie!

Feesten en partijen

Boshotel Overberg beschikt voor elk gezelschap, en elke partij, over een geschikte locatie . Met 26 hotelkamers, een vakantievilla, meerdere zalen (met eigen bar en/of terras) en ons Bosrestaurant voorzien wij u van een unieke locatie in een bosrijke omgeving aan de rand van de Utrechtse Heuvelrug. Een actief vriendenweekend, een ontspannen familieweekend of een groot bedrijfsfeest. De mogelijkheden zijn eindeloos. En wij denken graag met u mee!

Tip: Wist u dat het hotel volledig af te huren is voor u en uw gezelschap?!

Voor elke gelegenheid

Feest

Bedrijfsuitje? Familiebijeenkomst? Verjaardag? Babyshower? Of gewoon zin om iets te vieren? Er is altijd reden voor een feestje! Boshotel Overberg is de ideale locatie voor elk feest. 

Organiseer een bedrijfsborrel in onze grote feestzaal met een eigen bar en terras met aangrenzende grote tuin of verzorg een privé diner of babyshower in het Voorhuis in ons Bosrestaurant. En na het feest hoeft u niet naar huis en kan u met uw gasten natuurlijk blijven slapen. 

Bedrijfsuitje

Voor het organiseren van een bedrijfsuitje bent u bij ons aan het juiste adres. Samen met onze partners kunnen wij een actieve (team building) dag voor u organiseren voorzien van de lekkerste hapjes en drankjes. 's Avonds kan er genoten worden van een gezellige buffet of een heerlijke (binnen) bbq. 

Zo'n dag is natuurlijk ook ideaal te combineren met een vergaderarrangement. Natuurlijk stellen we ook graag een arrangement op maat voor u samen. 

Vergaderarrangementen

Familieweekend

Boshotel Overberg is de perfecte locatie voor een familieweekend. Boek een verblijf in ons hotel en/of onze vakantievilla en boek een leuk uitje bij Sporttotaal. Dineer (in een aparte ruimte) bij Bosrestaurant Overberg en boek een gezellige borrel met spelletjesavond in onze hotelbar. De volgende dag geniet u samen van een uitgebreid ontbijt. 

Meer informatie

 

Sport Totaal

Het team van Sport Totaal in Veenendaal verzorgt al meer dan twintig jaar sportieve binnen- en buitenevenementen voor bedrijven, verenigingen, scholen, winkelcentra en particulieren. Dat doen zij om teams beter te laten presteren, om bijzondere gelegenheden te vieren, maar natuurlijk vooral voor de gezelligheid. Zij organiseren activiteiten door heel Nederland, met als uitvalsbasis hun eigen outdoorparken.

En laat Outdoorpark Overberg nou net bij ons op het terrein liggen! Ideaal dus voor een familieuitje of teambuildingactiviteit. Ook voor kleinere gezelschappen valt er voldoende te beleven.

Naar website