Vergaderen

Boshotel Overberg en het naastgelegen Bosrestaurant Overberg bieden u alle ruimte en mogelijkheden voor een zakelijke bijeenkomst, workshop of teambuildingsuitje. Onze sfeervolle multifunctionele zalen zijn van alle gemakken voorzien en modern ingericht. De zalen hebben de namen gekregen van bekende “natuurlijke” plekken op de Utrechtse Heuvelrug: Leemkuil, Sterrenbos en Egelmeer. Alle zalen hebben een eigen uitgang naar het ruime terras gelegen aan onze aansluitende tuin met wandelpad naar het bos.

Vergaderzalen

Boshotel Overberg en het naastgelegen Bosrestaurant Overberg bieden u alle ruimte en mogelijkheden voor een zakelijke bijeenkomst, workshop of teambuildingsuitje. Onze sfeervolle multifunctionele zalen zijn van alle gemakken voorzien en modern ingericht. 

Bekijk vergaderzalen

Vergaderarrangementen

Voor het gemak hebben wij voor u een aantal vergaderarrangementen samengesteld. Kies voor een 8-, 12-, 24- of 32-uurs arrangement. Deze arrangementen zijn uit te breiden met (sportieve) activiteiten. 

Bekijk vergaderarrangementen

Sport Totaal

Het team van Sport Totaal in Veenendaal verzorgt al meer dan twintig jaar sportieve binnen- en buitenevenementen voor bedrijven, verenigingen, scholen, winkelcentra en particulieren. Dat doen zij om teams beter te laten presteren, om bijzondere gelegenheden te vieren, maar natuurlijk vooral voor de gezelligheid. Zij organiseren activiteiten door heel Nederland, met als uitvalsbasis hun eigen outdoorparken.

En laat Outdoorpark Overberg nou net bij ons op het terrein liggen! Ideaal dus voor een familieuitje of teambuildingactiviteit. Ook voor kleinere gezelschappen valt er voldoende te beleven.

Naar website

Vergaderformulier

Graag stellen wij een vrijblijvende offerte op maat voor u op en stellen wij u op de hoogte van de vele mogelijkheden bij Boshotel Overberg.

Vraag vergadering aan