• Trouwen in het bos

Een prachtige bruiloft in de natuur!

Trouwen

Dromen jullie ervan om elkaar het ja-woord te geven midden in de natuur en aan de bossen? Zoeken jullie naar een locatie waar (bijna) alles kan en mag? Waar jullie prachtige foto’s kunnen maken in een bosrijke, goed bereikbare omgeving? En waar jullie en jullie gasten kunnen blijven slapen? Bij Boshotel Overberg genieten jullie van elkaar, jullie gasten, de natuur en jullie zorgeloze trouwdag.

Boshotel Overberg is een officiële trouwlocatie van de gemeente Utrechtse Heuvelrug. Op elke dag van de week is het mogelijk om elkaar het ja-woord te geven.
Op feestdagen is het helaas niet mogelijk om het huwelijk officieel te voltrekken, maar een ceremoniële voltrekking behoort dan zeker tot de mogelijkheden.

Wij hebben voor 2023 nog verschillende data beschikbaar!

 

Binnen of buiten? De mogelijkheden zijn eindeloos!

Bosrijke trouwlocatie

Bij Boshotel Overberg trouwen jullie in een bosrijke omgeving aan de rand van de Utrechtse Heuvelrug. De ideale locatie voor een romantische bruiloft in de natuur. Binnen of buiten, de keuze is aan jullie. Op onze locatie kunnen jullie officieel trouwen, dineren, feesten en overnachten. Er bestaat zelfs een mogelijkheid om het volledige hotel inclusief de 26 hotelkamers af te huren.

Wees van harte welkom!

Open Top Trouwlocatie Route

Op zaterdag 28 januari doen wij mee aan de Open Top Trouwlocatie Route en zijn jullie van harte welkom voor een persoonlijke rondleiding bij Boshotel en Bosrestaurant Overberg. Vergeet je (zodra het kan!) niet aan te melden via de website van toptrouwlocaties! 

Op een ander moment langskomen? Meer dan welkom! Neem telefonisch of per mail contact met ons op!

Top Trouwlocaties
 

Ceremonie

Op een mooie dag kan jullie ceremonie buiten plaatsvinden in onze prachtige tuin. Jullie geven elkaar hier het ja-woord aan de rand van het bos. Ook zijn er talloze mogelijkheden voor een romantische ceremonie binnen. Zo kan een grote ceremonie bijvoorbeeld plaatsvinden met op onze tuin gelegen aan het bos. Een kleine, intieme ceremonie kan plaatsvinden in ons sfeervolle Voorhuis van het Bosrestaurant. 

Bruiloftsdiner

Ook voor een diner zijn de mogelijkheden eindeloos. Kies voor een uitgeserveerd 3-,4- of 5-gangendiner vormgegeven op basis van jullie wensen of houden jullie meer van een diner in buffetvorm? Ook voor de invulling van het buffet stellen wij graag verschillende mogelijkheden voor op basis van jullie voorkeuren.

Lange tafels in de tuin met een Italiaans thema of liever een zomerse bbq? Zelfs een binnen winter bbq is mogelijk. Het is jullie dag en wij doen er alles aan om deze naar jullie wensen in te vullen. 

Feestavond of relaxte borrel

Een groot knalfeest of een rustige gezellige borrel? De keuze is aan jullie. Door onze functionele ruimtes met eigen bar hebben wij voldoende ruimte voor een spetterend dansfeest met een DJ of band. De ruimte kan ook sfeervol aangekleed worden voor een rustige borrel met lekkere hapjes. Vergeet in ieder geval niet die heerlijke late night snack voor de gasten naar bed gaan, die valt altijd in de smaak!

Overnachten

Hoe heerlijk is het om na deze prachtige, intensieve dag nergens meer heen te hoeven en heerlijk te overnachten in onze bruidssuite?! Ook zijn er meer dan voldoende kamers beschikbaar voor jullie gasten. Met onze 26 hotelkamers hebben wij, naast jullie, nog ruimte voor maximaal 50 van jullie gasten! 

Ja, wij willen trouwen in de natuur!

Neem voor meer informatie op met onze collega’s via trouwen@boshoteloverberg.nl of bel naar 0343-475547. Wij nodigen jullie graag uit bij ons op locatie om de ruimtes te bekijken en de talrijke mogelijkheden te bespreken.

Wij hebben voor 2023 nog verschillende data beschikbaar!

Preferred partners

Voor een trouwdag moet er veel geregeld worden. Wij helpen jullie graag bij het organiseren van jullie droombruiloft in de natuur. Zo kunnen wij jullie helpen aan een fotograaf die de mooiste plekjes in het bos weet te vinden, een deejay die de gezelligste plaatjes draait en een styliste die de natuurelementen nog beter weet te benadrukken. Wanneer jullie onze locatie komen bezichtigen, geven wij jullie hier graag meer informatie over.

Lees verder

Trouwen

Is Boshotel Overberg een officiële trouwlocatie? Is Boshotel Overberg een officiële trouwlocatie?

Boshotel - Overberg is een officiële trouwlocatie van de gemeente Utrechtse Heuvelrug. Op elke dag van de week is het mogelijk om elkaar het ja-woord te geven. Op feestdagen is het helaas niet mogelijk om het huwelijk officieel te voltrekken, maar een ceremoniële voltrekking behoort zeker tot de mogelijkheden.

Wat zijn de kosten van een bruiloft bij Boshotel Overberg? Wat zijn de kosten van een bruiloft bij Boshotel Overberg?

Wees van harte welkom bij Boshotel Overberg voor een rondleiding waarin de eindeloze mogelijkheden worden besproken. Na de rondleiding ontvangen jullie eenmaal thuis per mail een persoonlijke offerte toegestuurd waarin rekening is gehouden met al jullie wensen. Wanneer jullie enthousiast zijn over de locatie kunnen jullie de datum van voorkeur maximaal 1 week kosteloos in optie plaatsen zodat jullie er samen nog even rustig over na kunnen denken. 

Voor het aanvragen van een rondleiding of vrijblijvende offerte kunnen jullie telefonisch contact opnemen via 0343-475547 of stuur een mail naar trouwen@boshoteloverberg.nl

Mogen wij buiten trouwen? Mogen wij buiten trouwen?

Jazeker, als het weer het toelaat is onze grote tuin de perfecte locatie voor een buitenbruiloft. Er mag buiten gegeten, gedronken en gefeest worden. Natuurlijk kan de ceremonie ook buiten plaatsvinden. Uiterlijk 1 week voor de bruiloft zullen wij contact met jullie hebben om op basis van de weersverwachtingen te beslissen welke onderdelen van jullie droombruiloft binnen en/of buiten plaats zullen vinden.

Is de trouwlocatie geschikt voor mindervalide? Is de trouwlocatie geschikt voor mindervalide?

Boshotel Overberg is geschikt voor mindervalide gasten. Ons hotel beschkt over een lift, mindervalide kamers en onze openbare ruimtes zijn rolstoeltoegankelijk. Onze tuin is niet rolstoeltoegankelijk. Wanneer u hier nog meer vragen over heeft, kunt u per mail of telefonisch contact met ons opnemen.