Restaurant

Ons moderne restaurant met groot en beschut terras is gelegen op het zuiden en heeft vrij uitzicht op het bos. Hier serveren wij uw ontbijt (bij mooi weer op het zonnige terras) en eventueel lunch of een heerlijk bakje koffie met huisgemaakte appeltaart.

In ons naastgelegen Bosrestaurant Overberg serveren wij heerlijke gerechten met een mooie presentatie. De keuken is Frans/Nederlands georiënteerd. Biologisch en gezond koken staat hoog in het vaandel. U kunt in het Bosrestaurant terecht voor lunch en diner of gewoon een lekker hapje tussendoor.

Ons in 2015 gerenoveerde Bosrestaurant is gelegen in een oude Utrechtse boerderij uit 1882. De verschillende ruimtes en de gezellige open haard geven een extra dimensie aan het restaurant. Uw diner wordt een echte beleving. Ons grote terras heeft direct zicht op de bossen van de Utrechtse Heuvelrug.

Wij serveren zowel in het hotel als in het Bosrestaurant biologisch rundvlees en vleeswaren. Deze worden geleverd door onze biologische slager van “pure graze” vlees.

Bar BoshotelBar

Onze bar is gezellig en modern ingericht. Heerlijk om een drankje en/of hapje te gebruiken na een lange fietstocht over de Utrechtse Heuvelrug, flinke wandeling door het bos of een dag lang vergaderen. De gezellige open haard zorgt voor een aanvullende warme sfeer.