8-persoons vakantievilla

Kom geheel tot rust op een unieke locatie aan de bosrand van Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug. De sfeervolle vakantievilla ligt in een bosrijke omgeving in het Utrechtse dorpje Overberg. Met prachtige wandel- en fiets natuurroutes direct vanaf de vakantievilla, is Vakantievilla Overberg de perfecte accommodatie voor natuurliefhebbers en sportieve gezinnen.

De vakantievilla ligt naast Bosrestaurant Overberg, waar u gezellig kunt tafelen of rond de openhaard kunt genieten van het prachtige uitzicht. Bij mooi weer kunt u plaatsnemen op ons ruime terras. Vakantievilla Overberg is onderdeel van Boshotel Overberg. Een duurzaam hotel met een stijlvolle hotelbar, waar u terecht kunt om heerlijk te loungen. Krijgt u tijdens uw verblijf extra gasten op viste? Zij kunnen overnachten in Boshotel Overberg.

Door het naastgelegen outdoorpark is Vakantievilla Overberg de uitgelezen locatie waar u terecht kunt voor sportieve & actieve uitjes. Bij Outdoorpark Overberg kunt u survivallen over het survivalsparcours, paintballen, boogschieten, bootcampen, of kunt u een e-chopper, mountainbike of kano huren. Outdoorpark Overberg biedt veel mogelijkheden voor teambuilding of een gezellige dag met vrienden en familie.

Wilt u er met de hond op uit in de bossen? Geen probleem huisdieren zijn (tegen vergoeding) ook welkom in onze accommodatie. Kortom een tal van mogelijkheden waar wij graag over meedenken!

Reserveer overnachtingTerug naar het overzicht