Preferred partners

Hieronder volgt een overzicht van onze preferred partners die ervoor zorgen dat het jullie aan niks ontbreekt op jullie droombruiloft.

Styling

Downey Styling

Met veel liefde helpt Mandy van Downey. Styling & Beyond onze bruidsparen met de styling van – tja, van wat eigenlijk niet? Styling & beyond; dat zegt het al. Met haar ervaring en creativiteit op het gebied van styling gaat zij graag 10 stappen verder voor jullie. Mandy creërt een unieke sfeer in onze ruimtes. Wij zullen jullie ontzorgen en jullie wensen met Mandy bespreken. 

Naar website

Bruidstaart

Joey Mercuur

Mercuur Patisserie staat in heel Nederland bekend om de kwaliteit en originaliteit van hun bruidstaarten. Wanneer jullie trouwen bij Boshotel Overberg nemen wij de taart mee in de offerte en geven wij de trouwdatum door. Een aantal weken voor de bruiloft worden jullie harte welkom geheten in de patisserie in Amersfoort om de taart samen te stellen en om jullie proefgebakjes uit te zoeken. 

Naar website

Fotografie

Paula Wieman

Zijn jullie op zoek naar een fotograaf die jullie dag op een ongedwongen, spontane maar vooral liefdevolle manier vastlegt? Dan gaat Paula graag met jullie in gesprek, en luistert naar jullie ideeën en wensen. Paula biedt diverse pakketten aan. Wil je meer informatie? Vraag dan vrijblijvend haar trouwbrochure aan.

Naar website

DJ

Jerome Valento

Laat de mooiste dag van jullie leven sprankelen met de magische touch van Jerome Valento DJ's. De ervaren DJ's kennen de kunst van het creëren van een romantische en feestelijke sfeer die perfect past bij jullie unieke liefdesverhaal. Jeroen is een echte allrounder en zijn specialiteiten zijn uptempo en housemuziek. Als DJ bruiloft dus gegarandeerd een feestje op je dansvloer.

Naar website